Meest gevraagde vragen over de shisha, waterpijp hookah lounge

Hoe kan ik jullie bereiken?
Mobiel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525 Tel: 0320 769037 E-mail: tropischfeest@gmail.com

Hoeveel waterpijpen heb ik nodig?
Het werkt zo: U meet af hoeveel vierkante meters u beschikbaar heeft voor het waterpijpterras. Er komt minimaal één waterpijp per vierkante meter (mensen moeten er wel omheen kunnen zitten). Ideaal is één waterpijp per twee vierkante meter. Voorbeeld: Heeft u 8 m² dan is ideaal: 4 waterpijpen incl. aankleding, kussens en bijzettafels. Als u aan ons doorgeeft hoeveel vierkante meters u nodig hebt, dan kunnen wij adviseren wat het optimale aantal waterpijpen is, en hoeveel personeel er nodig is voor de bediening. In principe is tot 8 waterpijpen en voor 25 m² één begeleider voldoende. Maar dat is een schatting. Als u weet dat uw evenement druk bezocht zal worden, dan is het verstandig om er een tweede begeleider bij te nemen. De afmeting van uw waterpijpterras hangt af van uw wensen. U moet rekening houden met 1 shisha per 2 m².

Vallen jullie onder de tabakswet?
Nee, wij vallen niet onder de tabakswet! Werkwijze: Wij werken met 2 soorten ‘tabak’: 100% tabaksvrij voor binnen (standaard) en op aanvraag met gewone tabak voor buiten. Als u per se tabak voor binnen wilt, dan moet u een rookkamer ter beschikking stellen voor de decoratie en de waterpijpen. Voor de waterpijpen gebruiken wij standaard een fruitmix (een mengsel van kruiden en fruit). Dit mengsel valt niet onder de tabakswet; het heeft namelijk niets te maken met de tabaksplant (dit staat ook op de pakjes aangegeven). Ook onze ‘steentjes met smaak’ vallen niet onder de tabakswet, waardoor wij dus ook binnenshuis een waterpijp zonder problemen kunnen opzetten. De Tabakswet: a. Tabaksproducten: producten die voor roken, snuiven, zuigen of pruimen bestemd zijn en die, al is het slechts ten dele, uit tabak bestaan, ook indien genetisch gemodificeerd; b. Ingrediënten: stoffen of bestanddelen, met uitzondering van tabaksbladeren en andere natuurlijke of niet-getransformeerde delen van de tabaksplant, die bij de productie of de bereiding van tabaksproducten worden gebruikt en nog in het eindproduct aanwezig zijn, al dan niet in gewijzigde vorm, met inbegrip van papier, filter, inkt en kleefstoffen. VOOR BINNEN WERKEN WIJ MET TABAKVRIJE KRUIDENMENGSELS. Voor buiten: echte tabak (op aanvraag) en kruidenmengsels (standaard).

Wat gebeurt er bij schade aan het materiaal?
Waterpijpen zijn kostbaar. Wij werken met het merk Alladin; het beste en duurste merk waterpijpen. Daarom is het belangrijk dat onze spullen heel blijven. Op sommige evenementen, speciaal als het gaat om jongere gasten, kan het zijn dat in de late uurtjes mensen dronken worden, en ze vervelend gaan doen. In dit (niet vaak voorkomende) geval behouden wij ons het recht voor om het waterpijpterras zodanig te verkleinen dat de begeleider het aantal goed onder controle kan houden. Bij ernstige overlast, en daardoor beschadiging van ons materiaal, behouden wij ons het recht voor om de waterpijpsessie te beëindigen om veiligheidsredenen.

Eten en drinken bij het waterpijpterras?
Normaal gesproken staan er bijzettafels bij het waterpijpterras, zodat iedereen kan genieten van een waterpijp en een hapje of drankje. Mocht dit tot overlast leiden, dan behouden wij ons het recht voor om het nuttigen van consumpties bij de waterpijp te verbieden.

Wat kost een waterpijpterras?
De prijzen van een waterpijpterras variëren en hangen af van de afmetingen van de Sishahoek of -lounge, het aantal waterpijpen, het aantal begeleiders, etc. Alle prijzen vindt u boven rechts in de snelmenu

Wat bieden jullie wat betreft de aankleding?
- Een idee hoe de aankleding eruit zal zien: Wij hebben twee soorten aankleding: Basic en Deluxe. Deze worden uitgelegd, inclusief de prijzen op: PRIJZEN SHISHA

Hoe lang duurt het opbouwen?
Het opbouwen duurt een half uur, maar wij zijn een uur voor aanvang al aanwezig. Voor overdag en reeds eerder opbouwen rekenen wij extra.

Waarom zou u voor ons bedrijf kiezen?
Transparant - Alles moet duidelijk en inzichtelijk zijn; u zal bij ons geen "kleine lettertjes” vinden. We zijn graag open en transparant. De prijzen worden duidelijk vermeld op de website. Eerlijk - Iedereen wil weten waar hij aan toe is; daarom geven wij altijd garantie, en bieden wij een uitstekende service. Gemakkelijk - Een overzichtelijke website, waardoor het gemakkelijk is om de juiste producten te vinden. Behalve Shisha's kunt u bij ons ook andere entertainment boeken, zoals: Een Arabische band, kamelen, henna, een waarzegster of een Marokkaanse theeceremonie. U heeft geen omkijken naar de waterpijpen tijdens de duur van uw evenement, partij of andere gelegenheid. De waterpijpen worden door ons geleverd, beheerd, ververst en opgeruimd!

Krijg ik korting bij jullie?
Zeker, een korting behoort tot de mogelijkheden! Als u bij ons ook andere shows / buikdanseressen / producten / catering of entertainment koopt, dan komt u zeker in aanmerking voor een korting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat. Buiten het weekend bieden wij soms ook extra kortingen!

Wat kan ik bij jullie nog meer bestellen?
Behalve Shisha's kunt u bij ons ook andere entertainment boeken, zoals: Een Arabische band, kamelen, henna, een waarzegster of een Marokkaanse theeceremonie. Wij zijn gespecialiseerd in compleet verzorgde themafeesten met entertainment, side acts, decoratie, catering, Arabisch gedecoreerde food trucks, enz. Alle mogelijkheden op een rij: - buikdanseressen, fakir, schoenenpoetser, henna/ mendi, waarzegster met eigen tent of caravaan, arabische en allround DJ - foodtrucks, eten, catering, arabische cocktail bar, hapjes, marrokkaanse en turkse thee, mezze - slangen, kamelen enz - moderne en traditionnele tenten

Is de waterpijp geschikt voor mijn evenement?
Voor de verhuur van waterpijpen hebben wij onze pakketten aangepast op de volgende 3 doelgroepen:
Particulieren: u heeft een feest of een gezellige barbecue, en u zoekt net dat extra beetje aankleding!
Bedrijven: bedrijfsfeest, borrel of andere bijeenkomst. Er zijn verschillende mogelijkheden.
Festivals, een groot evenement? Wij regelen tenten, aankleding en personeel. Kortom: het complete pakket. Let op: op festivals werken wij enkel tegen een vast tarief. U kunt wel een vergoeding vragen voor de waterpijp d.m.v. fiches of iets dergelijks, maar deze zijn voor uw rekening.
Als wij de catering (eten en drank) bij de Shisha kunnen verzorgen, dan is er de mogelijkheid om een ruil te doen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Let op: wij verzorgen geen losse Shisha-verhuur, alleen in combinatie met een begeleider. Heeft u uw eigen decoratie, dan rekenen wij een voordelige prijs voor Shisha + begeleider. Alleen decoratie is ook mogelijk; de prijzen voor alleen decoratie zijn vanaf 350 euro (ex. btw) plus reiskosten (opzetten en verwijderen). Verhuur decoratie: de verhuur van Arabische decoratie is mogelijk; neem daarvoor contact met ons op.

Wat is eigenlijk een waterpijp?
Een waterpijp is een instrument om pijp- of fruittabak mee te roken. Het is ook bekend onder namen als shisha, hookah, nargileh (narghile), ghaliyan, of hubble bubble. Naast tabak kunnen er ook aromatische stoomsteentjes mee gerookt worden. Waterpijp of shisha roken Het roken van de waterpijp is een traditioneel ritueel dat onder meer is overgekomen uit het Midden-Oosten en India. Iedereen die daar op vakantie is geweest, heeft deze manier van roken weleens gezien of eraan deelgenomen. Tegenwoordig wordt in Europa meer en meer de waterpijp gerookt. Sommige rokers beschouwen de waterpijp als aangenaam alternatief voor de sigaret. Houtskool Een shisha is een Arabische waterpijp waarin pijptabak met fruitsmaak wordt verbrand door een gloeiend stukje houtskool dat fungeert als brandstof. Door aan het mondstuk van de slang te zuigen ontstaat in het waterreservoir in de fles eronder een onderdruk die het mogelijk maakt door de vloeistof heen rook aan te zuigen.

Is waterpijp roken gezond?
Roken is een ontspannende bezigheid. Op de vraag of dat gezond is zouden wij moeten antwoorden van niet. Wij zijn van mening dat het sociaal roken van de waterpijp, zonder tabak of teer, geen kwaad kan.

Mag de waterpijp binnen gerookt worden?
Ja, dat mag. Omdat wij standaard met kruidenmengsels werken in onze waterpijpen (en dus zonder tabak of teer) valt dit niet onder de tabakswet.

Betalingsvoorwaarden:
Wij werken alleen met betaling vooraf op rekening, of contante betaling op de datum zelf, voor aanvang van het evenement. Betalingen via de bank dienen minimaal 14 werkdagen voor het evenement overgemaakt te zijn op onze rekening.

Borg:
Wij werken niet met een borgsom, maar wanneer de waterpijp(en) beschadigd terugkomt wordt er een bedrag in rekening gebracht. Dit bedrag dient binnen 10 werkdagen te worden betaald op onze rekening. Dit is gelukkig nog nooit gebeurd, maar je weet maar nooit…


Betalingen:
Wij accepteren alleen betaling per bank voorafgaand aan de datum van ons optreden tegen afgifte van een factuur en een VAR- of IPV-verklaring. Indien dit niet mogelijk is, kunnen wij ook betalingen in contanten aannemen op de dag van het feest voor het begin van de show. Wij accepteren geen betalingen per bank achteraf. U dient voordat u een boeking doet, bij uw organisatie na te gaan of men met deze voorwaarde akkoord gaat.
Alle prijzen en informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Mobiel: 06-29 457 407 of 06 44 508 525 Tel: 0320 769037
E-mail: tropischfeest@gmail.com


Verjaardag, festival, bedrijfsfeest, of gewoon een informeel feestje thuis? Huur een Shisha, of maak van je Arabische feest een Shishafeest! Vragen als: - Beschikken jullie over een eigen tent? Ja, wij werken met meerdere tentverhuurbedrijven. En wij hebben ook onze eigen mooi gedecoreerde tent/overkapping. Neem contact met ons op voor meer informatie. - Over welk decoratiemateriaal beschikken jullie? De antwoorden op dit soort vragen kunt u vinden op onze “Meest gestelde vragen” -pagina. Bent u momenteel op zoek naar een leuk idee voor entertainment op een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, enz.? En heeft u interesse om een waterpijpterras in te huren (met “1001 Nacht decor) gedurende enkele uren, kijk dan gerust op onze pagina! Hier vindt u leuke ideeën over muziek, dans, waterpijpterras, enz. E-mail ons voor een offerte, en kijk alvast op onze prijzenpagina zodat u een idee heeft van de eventuele kostprijs.


 
Bent u benieuwd of het roken van een waterpijp iets voor u is?

Dan bieden wij u de mogelijkheid om deze eeuwenoude oosterse traditie zelf te ervaren. U kunt nu genieten van het roken van Shisha op uw feest of evenement! Geen stress, geen gedoe en geen rommel! Waterpijpverhuur voor feesten, festivals en evenementen Hier is alles mee begonnen, na een vakantie in Egypte en het zien van alle waterpijpcafés hadden we de smaak te pakken.

Het idee was ontstaan! Voordelen van een waterpijp huren:
Niets schoonmaken
Geen onderhoud
Aankoop is niet nodig
De sfeer is er meteen
Levering van de (gehele) aankleding
Alles afgestemd op uw wensen       
Wat nemen wij precies mee?

Gebruiksartikelen:
Wij komen compleet met tabak of kruidenmengsels (kruidenmengsels worden voor binnen roken aanbevolen; deze vallen namelijk niet onder de tabakswet). Kooltjes en aluminiumfolio worden bijgeleverd, inclusief begeleiding van een of twee van onze medewerkers en mondstukjes.

Aankleding:
Wij komen met de waterpijpen en accessoires: tapijten, kussens, tafeltjes, enz.

Gasten:
Hoeveel gasten staan er op de uitnodiging? Ook hier kunnen wij door onze kennis op inspelen.

Voorkeuren:
Wil je de waterpijpen een heel weekend, of zelfs een week huren, en gebruikmaken van ons personeel? Het kan allemaal!

Begeleiders:
Bij de verhuur leveren wij standaard personeel.

De thema's zijn:
Standaard: personeel komt in onze bedrijfskleding. Relaxing Beach: personeel komt in onze Hawaïkleding. Luxe Lounge: personeel komt in onze bedrijfskleding of (tegen extra betaling) formeel in pak met das. 1001 Nacht: personeel komt in Arabische kledij. Hippie - Flowerpower feest: personeel komt in ‘flowerpower’ stijl. De pakketten zijn bij alle thema's te bestellen.

Evenementen:
Wij hebben veel ervaring in het organiseren van een waterpijp-lounge. Tot wel 200 m² een compleet aangeklede waterpijp-lounge. Relaxplek voor meer dan 100 personen. Personeel dat de gehele lounge op- en afbouwt, de waterpijpen verzorgt en de gasten helpt bij het gebruik van de waterpijpen.


Zie ook
Meest gestelde vragen:

 • Hoeveel waterpijpen heb ik nodig?
 • Wat gebeurt er bij schade aan het materiaal?
 • Eten en drinken bij het waterpijpterras?
 • Wat kost een waterpijpterras?
 • Waarom zou u voor ons bedrijf kiezen?
 • Krijg ik korting bij jullie?
 • Wat kan ik bij jullie nog meer bestellen?
 • Is de waterpijp geschikt voor mijn evenement?
 • Wat is eigenlijk een waterpijp?
 • Is waterpijp roken gezond?
 • Mag de waterpijp binnen gerookt worden?
 • Vallen jullie onder de tabakswet?
 • Werken jullie met pachtfee? (voor grotere festivals) • Mobiel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525
  Tel: 0320 769037
  E-mail: tropischfeest@gmail.com

   

  Sponsors

   

  catering, entertainment, foodtruck
 • catering-feest.nl

 • latijnse muziek en entertainment
 • todolatino.nl

 • vertalingen en tolkdiensten
 • vertaalbureau Romtext


 • je vind ons via:
 • vindhier.nl


 • zoekt u een advocaat?
 • wat-kost-een-advocaat.nl

 • M & L Construct - Klusjesbedrijf
 • kozijn goedkoop
 • kunstof kozijnen prijzen

 • website nodig? astrocat.nl
 • astrocat.nl
 •  


  Uw bedrijf hier? Kosten €500 per jaar ex 21% BTV. Neem contact met ons op via E-mail: tropischfeest@gmail.com

   

  Gerelateerde Links

   

 • hijsonline.nl
 • shisha-feest.nl
 • shishafeest.nl
 • waterpijp-feest.nl
 • waterpijp-verhuur.nl
 • waterpijpen-terras-feest.nl
 • waterpijpterras-feest.nl
 • waterpijp-terras.nl
 • waterpijpfeest.nl
 • waterpijpterras-huren.nl
 • waterpijpverhuur.nl
 • waterpijpverkoop.nl

 • U vind ons ook via:

  Turks shisha feest
  Turkse shisha feest
  Egyptische shisha feest
  Egyptisch shisha feest
  Marrakech shisha feest
  Maroco shisha feest
  Shisha feest huur
  Waterpijp tabak
  Shisha wateprijp feest
  Shisha tent feest
  Shisha lounge feest
  Shisha relaxhoek
  Shisha hoek feest
  Verhuren shisha feest


  Beschikbaar:


  Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
  Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
  en verder onder andere steden zoals:

  Kostverloren (Reiderland)
  Kotten
  Koudekerk aan den Rijn
  Koudekerke
  Koudum
  Koufurderigge
  Krabbendam
  Krabbendijke
  Krachtighuizen
  Kraggenburg
  Kralendijk
  Kranenburg
  Kreileroord
  Krewerd
  Krimpen aan de Lek
  Krimpen aan den IJssel
  Krommenie
  Krommeniedijk
  Kronenberg
  Kropswolde
  Kruiningen
  Kruisdijk
  Kruisland
  Kruisstraat (Halderberge)
  Kruisstraat (Nederweert)
   

  Betalingsvoorwaarden  Prijzen van ons: ga naar de pagina: shishafeest.nl/prijzen  Wij accepteren alleen betaling per bank voorafgaand aan de datum van ons optreden tegen afgifte van een factuur en een VAR- of IPV-verklaring. Als dat niet mogelijk is, dan betaling in contanten voor het begin van de show op de dag zelf. Wij accepteren geen betalingen per bank achteraf. U dient, voordat u een boeking doet, bij uw organisatie na te gaan of men met deze voorwaarde akkoord gaat.


  Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Shisha vindt u HIER.


  Onze algemene voorwaarden vind u hier

  Copyright ©2016 AstroCat. All rights reserved.